Matematik

omskrivning

12. november 2019 af bokaj123 - Niveau: B-niveau

Har

F(k,A) = a*K^(a-1) * A^(1-a)

skal have det omksrivet til 

 = a(k/A)^(a-1) 

hvordan?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. november 2019 af mathon

         \small \small \begin{array}{llllll} F(k,A)=a\cdot k^{\, a-1}\cdot A^{1-a}=a\cdot k^{\, a-1}\cdot\left (A^{a-1} \right )^{-1}=a\cdot \frac{ k^{\, a-1}}{A^{a-1}}=a\cdot \left ( \frac{k}{A} \right )^{a-1} \end{array}


Svar #2
12. november 2019 af bokaj123

A^(1-a) = A^(a-1)^1 ???


Svar #3
12. november 2019 af bokaj123

ahh ok, tak


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. november 2019 af mathon

Nej

    men             A^(1-a) = A^(a-1)^(-1)


Skriv et svar til: omskrivning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.