Kemi

Titrering hjælp

21. november 2019 af iajsten (Slettet) - Niveau: A-niveau

hjælp ... skal afleveres i morgen kl 12

Der afvejes 202 mg kaliumhydrogenoxalat, HOOCCOOK, det opløses i vand og titreres med en NaOH-opløsning med koncentrationen 0,102118 mol/L analysen viser at  stoffet indeholder 8,7 masseprocent oxalsyre ud over kaliumhydrogenoxalat.

spørgsmål: hvor mange mL NaOH blev der brugt ved titreringen?


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. november 2019 af janhaa

n(KHOx) = 1,577 mmol = n(OH-) = n

V(OH-)= n/0,102118 = 0,0154 L = 15,44 ml


Svar #2
21. november 2019 af iajsten (Slettet)

tak for hjælpen 


Skriv et svar til: Titrering hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.