Matematik

regression

21. november 2019 af Mate121 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har brug for hjælp til denne her opgave er der nogen der kan hjælpe 

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. november 2019 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. november 2019 af Anders521

# 0 (En mindstekravopgave)

Der skal bl.a. laves en polynomiumsregression. Brug det CAS-værktøj du har.


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. november 2019 af Sara6543 (Slettet)

a) smid tallene ind i det matematik-program I nu bruger

b) Smid 24 ind på x´s plads i din funktion, så du kan finde ud af hvad fedtprocenten er.

c) NU skal du bestemme fedtprocent, og derfor skal du løse ligningen solve(f(x)=25,x)


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. november 2019 af peter lind

eller en lineær regression med to variable, hvor den eksta variabel bliver x2


Svar #5
21. november 2019 af Mate121 (Slettet)

Jeg forstår ikke hvordan jeg skal finde a,b og c


Brugbart svar (0)

Svar #6
21. november 2019 af peter lind

Det gør du ved at lave en regression på de data. Enten en polynomialregression eller en regression med flere variable


Svar #7
21. november 2019 af Mate121 (Slettet)

så får jeg det her

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #8
21. november 2019 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #9
21. november 2019 af peter lind

Så har du fundet a, b og c. Nu skal du finde f(24)


Svar #10
21. november 2019 af Mate121 (Slettet)

okay nu har jeg gjort alt det hvor regner jeg så opgave c ud


Brugbart svar (0)

Svar #11
21. november 2019 af peter lind

løs ligningen f(x)=25


Svar #12
21. november 2019 af Mate121 (Slettet)

hvordan


Brugbart svar (0)

Svar #13
21. november 2019 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #14
21. november 2019 af AMelev

#12 Du kender jo y = f(x) = ..... fra regressionen. Så løser du bare ligningen 25 = ..... mht. x med dit CAS-værktøj.


Brugbart svar (0)

Svar #15
06. februar 2021 af UCL (Slettet)

Hej jeg sidder med samme opgave. Skal opgave b så se sådan ud: f(x) - 0,01* 24^2 + 1,2* 24 + 8,97. Jeg har min regneforskrift til at se sådan ud: -0,01x^2 + 1,2x + 8,97.

Brugbart svar (1)

Svar #16
07. februar 2021 af ringstedLC

b)

\begin{align*} f(x) &= -0.01x^2+1.2x+8.97 \\ f(24) &= -0.01\cdot 24^2+1.2\cdot 24+8.97=\;? \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #17
07. februar 2021 af UCL (Slettet)

Ok, ja, så er det

f(24) = 32,01

Jeg ved bare ikke hvorfor jeg ikke kan få wordmat til at regne det ud som en ligning, ved at trykke alt og l. Får bare en boks frem, hvor der står syntaks fejl.... og at jeg skal genstarte wordmat. Når jeg så har gjort det, sker der intet


Brugbart svar (1)

Svar #18
07. februar 2021 af AMelev

#15 Du har lavet en voldsom afrunding, i forhold til at du skal regne videre. 
Med din afrunding fås f(24) = 30.14, men med den egentlige regressionsfunktion får man f(24) = 32.01.


Brugbart svar (0)

Svar #19
07. februar 2021 af UCL (Slettet)

#18.Ok, tak fordi du lige siger det,  og jeg håber det er rigtigt, men jeg har ikke lavet nogen afrunding. Det er den regneforskrift jeg har fået i geogebra:

- 0,01X^2 + 1,2 + 8,97. 

Jeg har fået 32,01 , til spørgsmål b(#17), men jeg har bare desværre nogle problemer med at få regnet en ligning ud i wordmat, og kan ikke helt forstå hvorfor den ikke vil regne det ud, når jeg trykker alt og l(l)


Brugbart svar (0)

Svar #20
07. februar 2021 af UCL (Slettet)

 AMelev vil du evt. forklarer det du skriver i #14 lidt mere . 


Forrige 1 2 3 Næste

Der er 46 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.