Matematik

Trigonometriske funktioner

06. december 2019 af Moodie (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hello, er der nogen af jer der kunne være søde at hjælpe mig med denne opgave?

På forhånd tak! :D

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. december 2019 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. december 2019 af peter lind

En funktion af formen A*sin(wx+φ) + b er A amplituden w dencykliste frekvens og φ fasen(her 0)


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. december 2019 af afomsgaard (Slettet)

Hej Peter!

Jeg bakser selv med samme opg. og forstår ikke dit svar. Kan du forklare nærmere?


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. december 2019 af AMelev

Harmonisk svingning: f(x) = A·sin(ω·x) + b. Se formelsamling side 22 (119) inkl. figur.
b er udgangsniveau
sin(...) svinger i intervallet [-1,1], så A·sin(...) svinger i intervallet [-A,A], og dermed vil
f svinge i intervallet [-A+b,A+b]

ω er vinkelhastigheden.


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. december 2019 af mathon

           \small \begin{array}{llll} \textup{periode}&T=\frac{2\pi }{\omega } \end{array}


Skriv et svar til: Trigonometriske funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.