Matematik

Funktioner og f mærke af x

11. december 2019 af MatADG - Niveau: A-niveau

Hej vi er to piger der godt kunne bruge lidt hjælp til en matematik aflevering uden hjælpemidler :) 

Opgaverne er vedhæftet 

Vedhæftet fil: A8.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. december 2019 af Mathias7878

6)

Toppunktet kan bestemmes vha formlen

T_{xy} = (\frac{-b}{2a},\frac{-d}{4a})

7)

Brug regnereglen for differentation af en sammensat funktion

(f(g(x)))' = f'(g(x))\cdot g'(x)

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. december 2019 af AMelev

Én opgave pr. tråd, ellers bliver det let noget rod.
                                    
1. Formelsamling side 15 (75).

2. Bestemmelse af f '(x):FS side 24 (135) & side 25 (140)
Indsæt derefter x = ½ i f '(x)


Skriv et svar til: Funktioner og f mærke af x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.