Matematik

hjælp

16. december 2019 af yakuptar (Slettet) - Niveau: B-niveau

er i tvivl om hvordan jeg skal gøre: har jeg gjort det rigtig

Forskrift: f(x) = bax

dvs.

g(x) = xbax

Da a er større end 1 (1,02) vokser f(x) for alle x´ og det gør g(x) dermed også 


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. december 2019 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. december 2019 af peter lind

Skriv dog ordentlig. Jeg kan slet ikke se hvad opgaven drejede sig om af din tekst. Den gjorde mig totalt forvirret.

Du skal lave lineær regressionanalyse på de data. Det skal du bruge dit CAS værktøj til


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. december 2019 af AMelev

#0 Er det uploadede et billede af den rigtige opgave?
Hvis ja, giver det, du har skrevet, slet ikke mening, da det leder tanken hen på en eksponentiel vækst.

x = Antal år efter 2010, dvs. x: 0,1,2,....
f(x) = antal misligholdte lån under 50 000 kr.
Model f(x) = a·x + b, dvs. lineær

a) Lav lineær regression på (x.f(x))-data

b) Bestem f(2018-2010)


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.