Matematik

Differentialligning

13. januar 2020 af TingtokTea - Niveau: B-niveau

Jeg er i tvivl om hvordan denne beregnes? Jeg formoder det er tretrinsreglen som anvendes??

Vedhæftet fil: mathat.JPG

Brugbart svar (1)

Svar #1
13. januar 2020 af janhaa

6.

a) f(0) = c

b) b >0, c >0

c) f ' = 2ax + b


Svar #2
13. januar 2020 af TingtokTea

#1 

Er lidt i tvivl om hvordan du kommer frem til c? ;(


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. januar 2020 af Festino

#0 Nej det er aflæsning fra grafen. Da funktionen har maksimum i x=2, er f'(2)=0. For x<2 er f'(x)>0, og for x>2 er f'(x)<0. Det vil sige, at løsningen er x=2.


Skriv et svar til: Differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.