Matematik

funktioner af to variabler

08. maj kl. 17:12 af hemb001 - Niveau: A-niveau

Hej er der nogen der kan hjælpe mig med c)


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. maj kl. 17:50 af SuneChr

Planen y = 4  indeholder snitkurven for alle (x , 4) for funktionen f .
Planen z = 1 gennemskærer nævnte snitkurve i de punkter, for hvilket
\frac{x^{2}y}{x^{2}+y^{2}+2}=1  hvor y er konstant = 4 .
Løs ligningen m.h.t. x . (Der er to løsninger).


Skriv et svar til: funktioner af to variabler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.