Matematik

Parameterfremstilling

15. januar 2020 af MARIOO123 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Kan nogen hjælpe med nedenstående opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. januar 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. januar 2020 af peter lind

a) Bestem ligningen for m. Brug formlererne 78 og 79 side 16 i din formelsamling og se om x=5 og y=8 gør ligningen sand

b) bestem det t, der giver x=21

bestem k så y bliver 1


Skriv et svar til: Parameterfremstilling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.