Matematik

Integralregning

05. februar 2020 af Lei20 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har brug for hjælp til b)


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. februar 2020 af Mathias7878

b) Arealet af M er lige integralet givet ved

  M = \int_{-2}^4f(x)dx

- - -

 

 


Svar #2
05. februar 2020 af Lei20 (Slettet)

Det ved jeg godt, men hvordan finder jeg f(x) ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. februar 2020 af Mathias7878

Du må vel bare aflæse firkanterne hvis der ikke er mere information 

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. februar 2020 af Capion1

b)    M = F(4) - F(- 2)    De to funktionsværdier kan aflæses på grafen for F.


Svar #5
05. februar 2020 af Lei20 (Slettet)

#4

b)    M = F(4) - F(- 2)    De to funktionsværdier kan aflæses på grafen for F.

Kan du uddybe det lidt mere?


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.