Matematik

Vektorfunktioner

09. februar 2020 af Lei20 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg er i gang med at forberede mig til en terminsprøve i matematik og har brug for hjælp til at forstå denne opgave. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. februar 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. februar 2020 af mathon

                \small \begin{array}{llll}\textbf{a)}&\overrightarrow{r}(t)=\begin{pmatrix} x\\y \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} t\\\sin(t)+1 \end{pmatrix}\qquad t\in\left [ 0;2\pi \right ] \end{array}


Skriv et svar til: Vektorfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.