Matematik

Grøndlandsprøver

10. februar 2020 af Mangle (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej vi har fået en prøve for, som vi skal lave derhjemme, men jeg forstår ikke rigtigt en af opgaverne:

Opgaven lyder:

En elev har reflekser på sin skoletaske. Buschaufføren kan se elevens refleks på 140 meters afstand, og bussen kører med 40 km/t. 

1 km/t=0,28 m/sek

Beregn hvor mange sekunder der går før bussen når hen til eleven.

Håber i kan hjælpe mig tak på forhånd:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. februar 2020 af peter lind

 v = s/t <=> t = s/v sæt s= afstanden og v = farten


Svar #2
10. februar 2020 af Mangle (Slettet)

Ja men har mere brug for svaret den skal afleveres i morgen:)


Brugbart svar (1)

Svar #3
10. februar 2020 af Capion1

Vi siger:
40 km køres på 1 time   er det samme som
40000 m køres på 60·60 sek
1 m køres på  \frac{60\cdot 60}{40000} sek
140 m køres på \frac{60\cdot 60\cdot 140}{40000} sek
Forkort nu brøken mest muligt.
______________
# 0    Overskriften:   Grøndland skal være Grønland. 


Svar #4
11. februar 2020 af Mangle (Slettet)

Okay forstår det nu


Skriv et svar til: Grøndlandsprøver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.