Kemi

Absorberet energi

14. februar 2020 af Buma (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående
Nogen der kan hjælpe med hvordan man beregne vedhæftet opgave

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. februar 2020 af mathon

1 pint (USA, flydende) = 0,473176 liter

\small c_{H_2O}=4.18\; \tfrac{kJ}{kg\cdot C}


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. februar 2020 af Sveppalyf (Slettet)

I følge teksten så kræver det 36400 cal at opvarme 1 pint. Imidlertid opvarmer han kun 0,650 pint, så der bliver absorberet

Q = 36400 cal/pint * 0,650 pint = 23660 cal

Man skal imidlertid opgive svaret i kJ. Jeg kan finde at 

1 cal = 4,184 J

så vi har

Q = 23660 * 4,184 J = 98993 J = 99,0 kJ


Skriv et svar til: Absorberet energi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.