Matematik

aflevering

18. februar 2020 af Maria1306aabenraa - Niveau: B-niveau

Hej. Er der en der kan hjælpe med denne opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. februar 2020 af mathon


Svar #2
18. februar 2020 af Maria1306aabenraa

Ja?


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. februar 2020 af mathon

\small \begin{array}{llll}a)\\&f(x)=-0.058705x^2+1.58625x+1.46429 \end{array}


Svar #4
18. februar 2020 af Maria1306aabenraa

Jeg mangler opgave c. Har lavet opgave a og b 


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. februar 2020 af PeterValberg

c)

Benyt den generelle regel på alle led
i forskriften for f(x) til bestemmelse af f'(x)

\left(p\cdot x^n \right )'=n\cdot p\cdot x^{n-1}

bemærk i den sammenhæng at:

k'=0

hvor k er en konstant

Løs herefter ligningen

f'(x)=0

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.