Matematik

Stokastisk variabel

22. februar 2020 af Homework101 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg aner ikke helt, hvordan jeg skal lave denne her.

Er kommet frem til det her? Men har aldrig lært det, og ved ikke om det er rigtigt.


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. februar 2020 af peter lind

Det er korrekt. Brug formel 233 side 39 for at komme videre


Svar #2
22. februar 2020 af Homework101 (Slettet)

Tak! Jeg har fundet frem til K(4,2)

Men nu er jeg stadig tilbage til startspunktet. Jeg ved ikke helt, hvordan jeg skal løse P(X=2). Har prøvet, og kan ikke få P(X=2)=24/81. Tror jeg regner forkert.


Brugbart svar (1)

Svar #3
22. februar 2020 af peter lind

Det sidste lighedstegn er forkert. Det liver  24/4 = 6

Så skal du bare sætte ind i den formel. du selv angiver

6*(1/3)2*(1-1/3)4-2


Svar #4
22. februar 2020 af Homework101 (Slettet)

#3

Det sidste lighedstegn er forkert. Det liver  24/4 = 6

Så skal du bare sætte ind i den formel. du selv angiver

6*(1/3)2*(1-1/3)4-2

Argh!! Takker ^^ <3


Skriv et svar til: Stokastisk variabel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.