Matematik

Udfald

05. marts 2020 af Peter00005 - Niveau: B-niveau

Hej kunne jeg får hjælp til b)


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. marts 2020 af janhaa

a)\\ \bar{X} \sim \mu =np=100*0,5=50

b)

P=\binom{100}{39}*0,5^{39}*0,5^{0,61}=7,11*10^{-3}


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. marts 2020 af AMelev

                       
Se FS side 32 (192), inkl. den øverste af de to figurer.


Svar #3
05. marts 2020 af Peter00005

Jeg forstår bare ikke hvad exceptionelt udfald betyder, og hvordan kan jeg se det ud fra figuren i formelsamlingen?


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. marts 2020 af AMelev

Det fremgår af figuren, at et udfald er er exceptionelt, hvis det ligger uden for intervallet [μ - 3σ, μ + 3σ].
Formlen til beregning af σ står oven for figuren.


Skriv et svar til: Udfald

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.