Matematik

Bestem en forskrift for f

12. marts 2020 af sisseb93 (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej er der et matematik geni som kan hjælpe mig med denne opgave. 

Vedhæftet fil: Dok12.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. marts 2020 af ringstedLC

Sikkert, men tag lige selv at tage billede og vedhæft det, evt sammen med dine egne beregninger..


Svar #2
12. marts 2020 af sisseb93 (Slettet)

nu var det bare selve opgaven jeg smed over i et andet word dokument og herind det var lidt nemmere. 

jeg vil bare gerne vide hvilken formel jeg skal bruge..Og så kan jeg jo smide mine beregninger ind bagefter og spøger om det er rigtigt ;) 


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. marts 2020 af ringstedLC

... det var lidt nemmere. Ja, for dig, men så må vi downloade, åbne med Word, tage et billede, vedhæfte det, slette dokumentet og billedet for at hjælpe dig. Så derfor: Du vedhæfter et billede.

Se dig omkring på SP; mange af de ubesvarede tråde har vedhæftede docx-filer. Jeg har en ide om hvorfor...


Svar #4
12. marts 2020 af sisseb93 (Slettet)

Det skal jeg huske til en anden gang. 

hvis du har set opgaven har jeg jeg brugt formlen y=ax+b og sagt Y_2 - y_1 / X_2 - X_1 

b=46 og a =0,32

og nået frem til forskriften 0,32*x+46 er det rigtigt ? 


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. marts 2020 af mathon

  #4
            Ja.


Skriv et svar til: Bestem en forskrift for f

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.