Engelsk

put x

13. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

9.1 The “father” of the Amish community, Jakob Ammann, was born in 1644 in Bern in Switzerland. At the age of 35, he became a strict Anabaptist leader . He promoted purity and spiritual discipline, banning the trimming of beards and the wearing of fashionable clothing. Jakob Ammann was said to be a strong-willed leader. People who followed him were soon referred to as Amish.


A= MOTHER TONGUE
B=  RITE OF PASSAGE
C= NEW BEGINNING
D= FORGOTTEN PAST
F= KEY FIGURE
G= EVERYDAY CLOTHES
H= TRADITIONAL LIFESTYLE
I= ELECTRICITY SHUNNE

Vedhæftet fil: B.PNG

Svar #1
13. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

nogle der ville hjælpe med den første 


Svar #2
13. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

opgaven går ud på hvilken overskrift passer til afsnit 9.1


Svar #3
13. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

?

Svar #4
13. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

?

Brugbart svar (0)

Svar #5
13. marts 2020 af MandenMedMangeHatte

Hvad tror du det rigtige svar er?


Svar #6
13. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Tror det er B

Brugbart svar (1)

Svar #7
16. marts 2020 af Stygotius (Slettet)

Jeg synes at det nu er på tide at du holder op med at at genere andre deltagere på Studieportalen med dine komiske "spørgsmål".


Skriv et svar til: put x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.