Matematik

hjælp funktion giver ingen mening??

15. marts 2020 af matlover54 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej er der en som kan hjælpe mig med b'eren.

solve(0.2 = g(t), t)=  -10.53917415

Har forsøgt at løse den sådan her, men kan ikke få det til at give mening at mit resultat giver et minustal.

Er der en, som kan forklare mig hvad jeg gør forkert, det ville være en kæmpe hjælp.

jeg har vedhæftet opgaven som bilag.

På forhånd tak.


                     

Vedhæftet fil: opg 8.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. marts 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. marts 2020 af peter lind

Prøv at skrive at t ligger i intervallet [0; 24]


Svar #3
15. marts 2020 af matlover54 (Slettet)

okay, det har jeg ligget prøvet, så siger den bare error. 

Vedhæftet fil:a solve fejl.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #4
15. marts 2020 af peter lind

Undersøg om hvordan det skal gøres i hjælpefunktionen


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. marts 2020 af ringstedLC

Tjah, nogen gange er CAS værktøjer bare sådan. GeoGebra kan heller ikke umiddelbart løse den. Det er noget med begrænsningen: Prøv at omdefinere funktionen, så der ikke er interval på. Løs så:

\begin{align*} f(t) &= 0.2\;,\;11\leq t\leq 18 \\ t &= 13.44 \end{align*}

11 fordi fiskeriet starter kl. 11. 18 for kun at få en løsning (plot funktionen).


Skriv et svar til: hjælp funktion giver ingen mening??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.