Matematik

hjælp

17. marts 2020 af diono123 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

hvad skal man gøre i opg A

Vedhæftet fil: hj.PNG

Svar #1
17. marts 2020 af diono123 (Slettet)

for at finde hvor lang A er


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

?

Brugbart svar (0)

Svar #3
17. marts 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. marts 2020 af mathon

                               \small \small \begin{array}{llll} a)&a=\tan(40\degree)\cdot 7.1\\\\b)&c=\frac{7.1}{\cos(40\degree)}\\\\c)&\angle B=\left ( 90\degree-40\degree \right ) \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #5
17. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Kan Ikke klikke på linket

Brugbart svar (0)

Svar #6
17. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Tak

Brugbart svar (0)

Svar #7
17. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Og C hbad skal jeg så sige der

Brugbart svar (0)

Svar #8
17. marts 2020 af mathon

    C er jo opgivet til 90°


Brugbart svar (0)

Svar #9
17. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Hvad er så b

Brugbart svar (0)

Svar #10
17. marts 2020 af mathon

         b = |AC| = 7.1


Brugbart svar (0)

Svar #11
17. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Hvor lang er A hvis b Er 7,1

Brugbart svar (0)

Svar #12
17. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

?

Brugbart svar (0)

Svar #13
17. marts 2020 af mathon

A er en vinkel.

a er anvist i #4.


Brugbart svar (0)

Svar #14
17. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Fordi der står hvor lang er a

Brugbart svar (0)

Svar #15
18. marts 2020 af Moderatoren

Opret ikke nye brugere – brug din bruger, som hedder Kasperx1738 altid. Så er det lettere at hjælpe dig.


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.