Matematik

Hjælp!

19. marts 2020 af Lunabob (Slettet) - Niveau: 7. klasse
Er det her rigtig? Pls hjælp!

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. marts 2020 af Goten (Slettet)

Den første er rigtig. En decimeter er lig med 1/10 meter, da der går 10 decimeter på en meter.

2,2/10= 0,22

0,22>0,2

Den anden er forkert. Et kilo svarer til 1/1000 ton, da der går 1.000 kilogram på et ton.

20/1000= 0,02

0,02=0,02

20 kilogram er altså det samme som 0,02 ton.

Den tredje er også forkert. Der går ti deciliter på en liter, og derfor svarer en deciliter til 1/10 liter.

120/10= 12

12>1,2

120 deciliter er altså ikke det samme som 1,2 L. Det er 10 gange større end 1,2 liter.


Skriv et svar til: Hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.