Matematik

Sandsynlighedsregning

19. marts 2020 af Zaggy - Niveau: 10. klasse

2 opgaver til hjælp, det haster


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. marts 2020 af janhaa

a) P= 0,7

b)


Svar #2
19. marts 2020 af Zaggy

???


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. marts 2020 af Soeffi


Svar #4
19. marts 2020 af Zaggy

Opgave a) 

0,10 (2) + 0,30 (4)+ 0,30 (6) = 0,7

= 7% er det sådan?

B) ????


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. marts 2020 af janhaa

#4

Opgave a) 

0,10 (2) + 0,30 (4)+ 0,30 (6) = 0,7

= 7% er det sådan?

B) ????

njet


Svar #6
19. marts 2020 af Zaggy

Hvordan så? har ingen ide til hvordan man løser dem, er helt blank


Brugbart svar (0)

Svar #7
19. marts 2020 af janhaa

0,10 (2) + 0,30 (4)+ 0,30 (6) not = 0,7


Svar #8
19. marts 2020 af Zaggy

How then???

both a and b


Svar #9
19. marts 2020 af Zaggy

A)  2+4+6 = 12%

B) 6*6 = 36%

sådan her???


Brugbart svar (0)

Svar #10
19. marts 2020 af janhaa

#9

A)  2+4+6 = 12%

B) 6*6 = 36%

sådan her???

a)

P = 0,1 + 0,3 + 0,3 = 0,7


Svar #11
19. marts 2020 af Zaggy

Opgave b hvad med den?

Brugbart svar (0)

Svar #12
19. marts 2020 af janhaa

I guess

b)

P = 0,1/6 + 0,3/6 + 0,3/6 = 0,117


Brugbart svar (0)

Svar #13
19. marts 2020 af Soeffi

#4. a) 0,10 + 0,30+ 0,30 = 0,7 = 70 % 

b) 0,1·0,5 + 0,3·0,5 + 0,3·0,5 = 0,70·0,5 = 35 %
(sandsynlighed for "lige" med en ærlig terning er 0,5). 


Brugbart svar (0)

Svar #14
19. marts 2020 af AMelev

a) Lige øjental, dvs. 2, 4 eller 6. "Enten-eller ~ +"
P(lige øjental) = P(2) + P(4) + P(6) = ...... , som du også finder i #4,du skal bare skrive det rigtigt.
NB! 0.7 = 70% ikke 7%

b) Begge terninger lige, dvs. LigeFalsk & LigeÆrlig. "Både-og ~ gange"
P(LigeÆrlig) = 3 ud af 6  = ½  og P(LigeFalsk) har du fra a)
P(begge lige) = P(LigeÆrlig) · P(LigeFalsk?) = .....


Skriv et svar til: Sandsynlighedsregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.