Matematik

Reduktion

20. marts 2020 af Matematikproblemer1 - Niveau: 8. klasse

Hejsa. Er der nogle der kan hjælpe mig med denne ligning? Gerne med mellemregninger så jeg forstår det, tak. PS: "^2" er i anden hvis I er i tvivl :)

a^2+ 3ab − 5ab + 3(4+a) + 4b − 5a + 2a^2 = ?

Håber nogle kan hjælpe..


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. marts 2020 af PeterValberg

a^2+3ab-5ab+3(4+a)+4b-5a+2a^2=

a^2+3ab-5ab+12+3a+4b-5a+2a^2=

3a^2-2a+4b-2ab+12

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
21. marts 2020 af Matematikproblemer1

Tusind tak Peter

Skriv et svar til: Reduktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.