Matematik

konfidensintervaller

21. marts 2020 af Mie23234 - Niveau: A-niveau

En sød sjæl der kan finde ud af denne opgave? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. marts 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. marts 2020 af peter lind

a) find middelærdien μ og spredning σ.  5% konfidensintervallet er med tilnærmelse [μ-σ; μ+σ]

b) se om  633 ligger i intervallet


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. marts 2020 af AMelev

a) Se FS side 42 (255). \widehat{p}=\frac{633}{1004}

b) X = antal, der benytter Snapchat dagligt p = P(Snapchat dagligt)
H0: p = 49%                     X ~ b(1004, 49%) under H0
Dobbeltsidet test med ½signifikansniveau til hver side, da såvel for lille som for stor testresultat er kritisk for hypotesen. Bestem de kritiske værdier til hver side, og afgør, om testresultatet på 633 ligger i den kritiske mængde eller i accepmængden.
Der er ikke angivet signifikansniveau for testet, men standard er jo 5%, så det kan du godt benytte.
 


Skriv et svar til: konfidensintervaller

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.