Matematik

Funktionsforskrift

24. marts 2020 af Jegvilhelstikkeskrivemitnavn (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Hej alle 

Jeg har fået en opgave i skole der hedder at jeg skal skrive et funktionsforskrift der viser sammenhængen mellem sidelængde og omkreds på en kvadrat

opgaven skal afleveres imorgen hvis i kan hjælpe mig vil det være fedt

tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. marts 2020 af mathon

Hvordan er sammenhængen udtrykt med dine ord?


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. marts 2020 af Germanofil (Slettet)

#0

Det er givetvis for sent, men for god ordens skyld:

En funktionsforskrift er en ligning el. et udtryk for en sammenhæng mellem forskellige variable (el. størrelser). Typisk noteres en funktionsforskrift f(x) el. blot y. 
Et kvadrat er en firkant, hvor alle fire sider er lige store, og hvor alle fire vinkler er lige rette. Længden af en kvadratens sider kaldes for sidelængde. Arealet for et kvadrat er givet ved A = a · a = a2. Omkredsen for et kvadrat er givet ved O = a · 4.
 


Skriv et svar til: Funktionsforskrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.