Matematik

Sinusrelationer

25. marts 2020 af EmmelieH03 - Niveau: B-niveau

Hej jeg sidder og bøvler med en matematik opgave.

Opgaven går ud på at jeg skal finde siderne a og b og vinklen C.

De sider og vinkler jeg kender er: A= 12º, B= 100º og c= 8

Jeg håber I kan hjælpe mig! 

Vedhæftet fil: Sinusrelationer.jpg

Brugbart svar (1)

Svar #1
25. marts 2020 af mathon

Beregn først vinkel C.


Brugbart svar (1)

Svar #2
25. marts 2020 af Germanofil (Slettet)

#0

Som mathon har angivet i #1, skal du først beregne vinkel C. Husk, vinkelsummen i en trekant er 180º.


Brugbart svar (1)

Svar #3
25. marts 2020 af mathon

                             \small \begin{array}{lllll}&\frac{a}{\sin(12\degree)}=\frac{8}{\sin(68\degree)}\\\\&\frac{b}{\sin(100\degree)}=\frac{8}{\sin(68\degree)} \end{array}


Skriv et svar til: Sinusrelationer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.