Matematik

Integralregning?

25. marts 2020 af bdr (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan løser jeg den vedhæftede opgave?

Tak på forhånd.

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. marts 2020 af Germanofil (Slettet)

#0

Du har et bestemt integral, og det udregnes vha. ∫bf(x) dx = [F(x)]ba = F(b) - F(a).


Svar #2
25. marts 2020 af bdr (Slettet)

Vil det så sige at jeg skal beregne det hvor e er eulers tal?

Brugbart svar (0)

Svar #3
25. marts 2020 af mathon

  Ja.


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. marts 2020 af Germanofil (Slettet)

#2

Det er korrekt. - Hvis du støder ind i problemer, skal du være velkommen til at spørge igen.


Svar #5
25. marts 2020 af bdr (Slettet)

Jeg forsøgte at løse opgaven. Er dette den korrekte måde at skrive det op på? (vedhæftet)

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #6
25. marts 2020 af mathon

              \small \int_{0}^{2}(e^{-x}+1)\; \mathrm{d}x=\left [-e^{-x}+x \right ]_{0}^{2}=-e^{-2}+2-(-e^{-0}+0)=3-e^{-2}


Svar #7
25. marts 2020 af bdr (Slettet)

Hvordan kan man forklare at e^-x+1 bliver til -e^-x+x ?


Brugbart svar (0)

Svar #8
25. marts 2020 af Germanofil (Slettet)

#7

Infinitesimalregningens hovedsætning siger, at differentation integration er modsatte operationer.
Hvis du integrerer en funktion af typen ek·x, får du  (1 / k ) · ek·x.


Skriv et svar til: Integralregning?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.