Matematik

hjælp

25. marts 2020 af pastamand - Niveau: B-niveau

Hej. Jeg ved simpelten ikke hvad jeg skal gøre.

Vedhæftet fil: Udklip2.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. marts 2020 af MandenMedMangeHatte

Prøv selv lige at komme med et bud.


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. marts 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. marts 2020 af mathon

                   \small \begin{array}{lllll} & f{\,}'(x)=8x^2+32x-42\\\\&\textup{L\oe s } f{\,}'(x_o)=8{x_o}^2+32x_o-42=-2 \end{array}


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.