Matematik

Problemregning

30. marts 2020 af Eca - Niveau: 7. klasse
Har vedhæftet et billede, hvor jeg har spørgsmål til hvordan jeg regner opgave c ud...

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. marts 2020 af janhaa

bilde?


Svar #2
30. marts 2020 af Eca

Ups, kommer her

Brugbart svar (0)

Svar #3
30. marts 2020 af Capion1

b) ... (1 mm frirum for hele røret.)
vil jeg forstå således, at den ydre cylinder skal have have dimensionen:
  diameter = 3 cm + 2·0,1 cm = 3,2 cm
  længde = 3·3 cm + 2·0,1 cm = 9,2 cm     


Svar #4
02. april 2020 af Eca

Hmm okay, jeg fostår det slet ikke.

C - hvordan finder jeg ud af hvor meget luft der er tilbage i røret????


Skriv et svar til: Problemregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.