Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

Forskel på øl? HASTER

01. april kl. 18:07 af 1234456789

Nogen der ved om der er nogle stor forskel eller bare en forskel i det hele taget på en mørk og en lys øl? Er det ene sundere? Har den ene en højere alkoholprocent?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. april kl. 18:14 af Germanofil

#0

Du må gerne angive fagkombination og ét konkret spørgsmål. Jeg ved f.eks. ikke hvilken type forskel, du er ude efter. — Taler vi om en kemisk, biologisk forklaring (altså reaktionsskemaer)?
Hvilken type forskel er du efter? Er vi ude i en kemisk og/eller biologisk forklaring? Er vi ude i forskellige brygningsmetoder? Jeg håber, du forstår, hvor jeg vil hen med dette indlæg. Ellers må du henvende dig igen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. april kl. 18:27 af Capion1

Bryggeriet Carlsberg's succes var forskningen i gær til forskellige ølsorter. Gær'en var øllets hemmelighed.


Svar #3
01. april kl. 18:31 af 1234456789

skal bare vide om øllens farve har nogen betydning på noget?


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. april kl. 18:43 af Germanofil

#3

Generelt siger en øls farve noget om malten el. evt. blandinger af malttyper. Jo mørkere malten er, jo mere mørk øl kan man fremstille. 


Skriv et svar til: Forskel på øl? HASTER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.