Matematik

Tæthedsfunktion og fordelingsfunktion

15. april 2020 af K22 - Niveau: A-niveau

Kan det passe, at svaret til c) er:

F(4) = 0,308....

Sandsynligheden for at få et udfald, der er 4 eller mindre er ca. 30,9%.


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. april 2020 af AMelev

Det er simpelthen for småt til at læse. Selv med zoom og lup kan jeg ikke se et spørgsmål c).
Læg de relevante oplysniger og opgaven op.


Svar #2
15. april 2020 af K22

Her


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. april 2020 af janhaa

#0

Kan det passe, at svaret til c) er:

F(4) = 0,308....

Sandsynligheden for at få et udfald, der er 4 eller mindre er ca. 30,9%.

ja, enig

F(4) = P(X < 4) = G((4-5)/2) = G(-0,5) = 0,309


Skriv et svar til: Tæthedsfunktion og fordelingsfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.