Matematik

Hjælp til MAT

24. april 2020 af MRSRN - Niveau: B-niveau

Hey...

Ved ikke helt hvad jeg skal i opgave D:

En der kan forklare og hjælpe?

Vedhæftet fil: mat3.JPG

Brugbart svar (1)

Svar #1
24. april 2020 af janhaa

more info...


Svar #2
24. april 2020 af MRSRN

yes

Vedhæftet fil:mat1.JPG

Svar #3
24. april 2020 af MRSRN

#1

more info...

Kan du hjælpe nu?


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. april 2020 af Sara74

Har også brug for hjælp til denne opgave

Brugbart svar (1)

Svar #5
24. april 2020 af janhaa

b)

B ' (x) = -x2 + 24 x - 44 

B ' (15000) = ...


Svar #7
24. april 2020 af MRSRN

#5

b)

B ' (x) = -x2 + 24 x - 44 

B ' (15000) = ...

men hvad med C og D? kan virkelig ikke finde ud af det 


Brugbart svar (1)

Svar #8
24. april 2020 af janhaa

Du har bare a) og b)

Svar #9
24. april 2020 af MRSRN

#8 Du har bare a) og b)

kan du ikke hjælpe med C og D så?


Brugbart svar (1)

Svar #10
24. april 2020 af janhaa

#9
#8 Du har bare a) og b)

kan du ikke hjælpe med C og D så?

d)

der B '' (x) = 0

-2x + 24 = 0

x = 12


Brugbart svar (1)

Svar #11
24. april 2020 af janhaa

c) finner jeg ikke

no attechment of c)


Svar #12
24. april 2020 af MRSRN

#10
#9
#8 Du har bare a) og b)

kan du ikke hjælpe med C og D så?

d)

der B '' (x) = 0

-2x + 24 = 0

x = 12

hvordan kom du frem til det? 


Brugbart svar (0)

Svar #13
24. april 2020 af emilsand1911

Har du lavet opgave 3 f?


Brugbart svar (0)

Svar #14
25. april 2020 af Sara74

Til d er svaret så ikke -12?


Svar #15
25. april 2020 af MRSRN

#12
#10
#9
#8 Du har bare a) og b)

kan du ikke hjælpe med C og D så?

d)

der B '' (x) = 0

-2x + 24 = 0

x = 12

hvordan kom du frem til det? 

Hvordan fandt du løsningen?


Brugbart svar (1)

Svar #16
25. april 2020 af janhaa

#15
#12
#10
#9
#8 Du har bare a) og b)

kan du ikke hjælpe med C og D så?

d)

der B '' (x) = 0

-2x + 24 = 0

x = 12

hvordan kom du frem til det? 

Hvordan fandt du løsningen?

dobbelt-deriverer B(x),

du ser vel d...


Skriv et svar til: Hjælp til MAT

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.