Matematik

Omvendtefunktioner

28. april 2020 af orangespark (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, hvordan ville man løse opgave b i den vedhæftet fil? 

Jeg ved godt hvordan man løser opgave a, der skal man bare spejle funktionen i y=x.


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2020 af janhaa

g(f(x)) = 1

g(2) = 1

f(x) = x2 - 5x + 8 = 2

x2 -5x +6  = 0 = (x-2)(x-3)

x=2, x=3


Skriv et svar til: Omvendtefunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.