Matematik

Sandsynlighedsregning

29. april 2020 af zainab48 - Niveau: C-niveau

Hej

Nogen kan hjælpe mig med opgaven?

På forhånd tak 

Vedhæftet fil: Billede1.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. april 2020 af Capion1


a)  Læg de to sandsynligheder sammen.
b)  Summen af alle mulige udfalds sandsynligheder skal give 1.
c)  Det samme som alle tre spil ender enten "Vundet" eller "Tabt",     0,753


Svar #2
29. april 2020 af zainab48

1000 tak

Svar #3
29. april 2020 af zainab48

kan også hjælpe mig med den

et hold med 26 elever vil sende en forhandlingsdelegationen på 4 personer afsted til et møde.

på hvor mange måder kan forhandlings...  sammensættes?

er det ikke korrekt 4*3*2*1 ? eller skal jeg bruge den formel (n,r)=n!/ (n-r)! *r


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. april 2020 af Capion1

4 personer kan vælges ud af i alt 26 på
K26,4 = 26! / (4!·22!) = 23·24·25·26/(2·3·4) = ............. måder
Det er her uden betydning, i hvilken rækkefølge de fire udvælges.

Hvis det havde været bestemt, at den først udtrukne skulle være formand, den anden udtrukne
næstformand, den tredje udtrukne anden næstformand og den sidst udtrukne tredje næstformand,
så havde antallet af mulige udtrækninger været   23·24·25·26 . 


Skriv et svar til: Sandsynlighedsregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.