Matematik

omskrivning

02. maj 2020 af Kasperx1738 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Kan vi omskrive 4 35 + × til 4 15+ ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. maj 2020 af Capion1

Den må du skrive igen.


Svar #2
02. maj 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Kan man ikke omskrive 4 35+ x til 4 15+

Svar #3
02. maj 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

?

Brugbart svar (0)

Svar #4
02. maj 2020 af ringstedLC

Det som du spørger om, giver selv med de mest forstående øjne, absolut ingen mening.

Skriv på et mere korrekt "matematisk".

Det er jo nok derfor, at #2 beder dig om at skrive igen.


Svar #5
02. maj 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Når det fordi det står på min matematik opg

Brugbart svar (0)

Svar #6
02. maj 2020 af Capion1

# 0
Du må vel selv kunne se, at det, der er skrevet, er uforståeligt.


Svar #7
02. maj 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Ved det men det har min lære sendt til mig ellers ville ikke havde den sendt det til jer. Den et let nok men forstod den ikke selv, så prøvede jeg at sende den til jer for at se om i kunne forstå den:)

Svar #8
02. maj 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Har vedhæftet en opgave. 

Hvad skal der så stå?

Vedhæftet fil:DDD.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #9
02. maj 2020 af ringstedLC

#7: Jeg melder pas.


Svar #10
02. maj 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

her er den

Vedhæftet fil:hjj.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #11
02. maj 2020 af ringstedLC

Det havde jo været smart, hvis du havde vedhæftet opgaven i #0, så vi kunne se, hvad det her går ud på. Og det tror jeg også, at du er blevet bedt om før.

Når det så er sagt, så er opgavens spørgsmål elendigt formuleret. Men jeg tror, at det skal tydes som, at du skal indsætte regnetegnene (+ eller ·) to steder til venstre for "til" og et sted til højre for "til". Derefter skal du se på den endelige omskrivning og afgøre om den passer med reglerne i regnearternes hieraki.


Svar #12
03. maj 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

F.eks. den første 3*5+4=19 4+15=19

Svar #13
03. maj 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

?


Svar #14
03. maj 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

?

Svar #15
03. maj 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

F.eks. den første kan man ikke sige 3*5+4=19 4+15=19

Skriv et svar til: omskrivning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.