Matematik

x plads

07. maj 2020 af Kasperx1738 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hvis x=2    er 14+5x = 24 eller 14+10. 

er det 24 eller 14+10?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. maj 2020 af jamenhalløjsa

Well, hvis du putter 2 ind på x's plads får du:

14+5*2 = 14+10 = 24

Prøv at tænke lidt logisk, da hvis du lægger 14 og 10 sammen, så får du 24


Skriv et svar til: x plads

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.