Matematik

Får ikke en graf?

08. maj 2020 af l24 (Slettet) - Niveau: C-niveau

hjælpppp har fået denne opgave som er meget vigtigt jeg får lavet, men ved ikke hvad der bliver gjort forkert jeg skal få en graf og har faktisk bare indtastede det der stod i regneforskriften, men måske skal det gøres anderledes? håber der nogen der kan hjælpe på forhånd tak! 

(bruger programmet nspire cas) 

Vedhæftet fil: 20200508_105401.jpg

Brugbart svar (1)

Svar #1
08. maj 2020 af AMelev

Du har nok ignoreret sidste sætning i 2a) "Indstil vinduet ..."
Du kan enten højreklikke og vælge Vindue/Zoom > Zoom fit eller 
Vindue/Zoom > Indstillinger for vindue: YMin: 60000 og YMax: 80000.

Vedhæftet fil:Udklip.JPG

Svar #2
08. maj 2020 af l24 (Slettet)

Det var det der var problemet tusind tak for hjælpen! :) 


Svar #3
08. maj 2020 af l24 (Slettet)

#1 ved du om det kun er det der skal skrives ind i grafen ? fordi bliver lidt forvirret over der står  x er antal år efter 1996 og g(x) er antal fødsler det pågældende år. 

Skal bare være sikker på man ikke skal skrive mere ind i funktionen? eller skal grafen  blive som den er :) 


Brugbart svar (1)

Svar #4
08. maj 2020 af AMelev

#3 Det er kun det, der skal være i selve grafvinduet.
At x er antal år efter 1996 og g(x) er antal fødsler det pågældende år er nødvendige oplysninger, for at man kan bruge grafens oplysninger og skal ud over g(x) = ..... angives som tekst sammen med grafen.

En anden ting: Hvis du definerer g(x):= ..... i noteværktøjet, kan du bare skrive g(x) i indtastningslinjen i grafværktøjet.
Du kan evt. også ændre y til g(x).


Svar #5
08. maj 2020 af l24 (Slettet)

Okay super skal bare høre når du skriver g(x)=... er punktumerne så det der allerede er tastet ind i grafen med -556*x osv. eller er ... et andet svar? undskyld for de mange spørgsmål! :D og mange tak! 


Brugbart svar (1)

Svar #6
08. maj 2020 af AMelev

Ja, det er forskriften.


Svar #7
08. maj 2020 af l24 (Slettet)

super tak for hjælpen :) 


Skriv et svar til: Får ikke en graf?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.