Matematik

Sandsynlighedsregning

11. maj 2020 af sstty (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har lige brug for hjælp til denne sidste opgave.. Kan et geni forklare mig, hvad der gøres ved a b og c? smider lige et billede ind af opgaven

tak for hjælpen, på forhånd

Vedhæftet fil: 1958290.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
11. maj 2020 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #2
11. maj 2020 af peter lind

 a) 30% af 25

b) Det er en binomialfordeling med p=0,3, n=25 se formel 166 og 167 i din formelsamling


Brugbart svar (1)

Svar #3
11. maj 2020 af AMelev

X = antal influenzaramte X ~ b(25,30%)

a) P(X = 7) FS side 28 (155) eller CAS

b) Se FS (156) & (157)

c) Se FS side 29 øverste figur


Svar #4
11. maj 2020 af sstty (Slettet)

Mange tak for hjælpen, begge to! kan i kigge på et andet indlæg som jeg har lavet? vil meget gerne have forklaring for den også.. https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1958290#1958299


Skriv et svar til: Sandsynlighedsregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.