Matematik

kWh til pris i time

14. maj 2020 af Jakob123423 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

skal bare vide om jeeg har gjort det rigtigt 

jeg har sagt: 

391,3-375,4= 15.9
15.9/60= 0.265


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. maj 2020 af Moderatoren

Din lærer vil rette din aflevering.


Svar #2
14. maj 2020 af Jakob123423 (Slettet)

#1

Din lærer vil rette din aflevering.

ja ? så jeg vil bare tjekke efter om det er rigtigt ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. maj 2020 af ringstedLC

3.1 Tjek selv din beregning ved at bruge:

\begin{align*} a-b &= c\Leftrightarrow c+b=a \end{align*}

3.2 Rigtig metode, men forkert antal timer. Det er fra onsdag til søndag.

I begge svar bør du sætte enheder på resultatet.


Svar #4
15. maj 2020 af Jakob123423 (Slettet)

#3

3.1 Tjek selv din beregning ved at bruge:

\begin{align*} a-b &= c\Leftrightarrow c+b=a \end{align*}

3.2 Rigtig metode, men forkert antal timer. Det er fra onsdag til søndag.

I begge svar bør du sætte enheder på resultatet.

kan du hjælpe mig med 3.2 så forstår ikke helt?


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. maj 2020 af Moderatoren

Få fat i et ur og kalender og tæl så timer fra onsdag kl. 09.40 til søndag 19.40 :)


Brugbart svar (0)

Svar #6
15. maj 2020 af ringstedLC

#0 og #4: Som med kilowatt-timerne skal tiden beregnes ved at sige: tsøndag - tonsdag

Antal timer fra onsdag kl 9.40 til søndag kl 19.40

\begin{align*} timer &= \;?\cdot 24\;+\;? \end{align*}

3.3 Fra 3.2 haves fryserens forbrug pr. time. Gang det med antal timer pr. år og pris pr. kWh


Skriv et svar til: kWh til pris i time

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.