Matematik

differentialregning

17. maj 2020 af natalie1234 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hvordan bestemmer man f(2) og f'(x)


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. maj 2020 af swpply (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. maj 2020 af swpply (Slettet)

\begin{align*} f(2) = 2^4-5\cdot2 = \ldots = 6 \end{align*}

\begin{align*} f^\prime(x) = 4x^3-5 \end{align*}


Skriv et svar til: differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.