Matematik

beregning af trekant

19. maj 2020 af Klaus17 - Niveau: C-niveau

hej :)

jeg har den her opgave som jeg ikke forstår hvordan den skal løses. 

det er opgave c. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. maj 2020 af ringstedLC

c) Arealet af en trekant:

\begin{align*} A &= 0.5ab\cdot \sin(C) \\ A_{PQR} &= 0.5\cdot \left | PQ \right |\cdot \left | PR \right |\cdot \sin(P) \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. maj 2020 af AMelev

Løs ligningen APQR = 12 mht vinkel P

Tjek med grafværktøjet.


Skriv et svar til: beregning af trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.