Matematik

Trekanter/pythagoras

20. maj 2020 af helpn - Niveau: B-niveau

Hej. Er der en der kan hjælpe med opgave b) og c)?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. maj 2020 af PeterValberg

|AB_{\text{ via V}}|=|AV|+|BV|

hvor

|AV|=\sqrt{x^2+800^2}

|BV|=\sqrt{(2000-x)^2+500^2}

Skriv det sammen til en funktion,
der bestemmer afstanden fra A til B via V
som en funktion af x

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
20. maj 2020 af helpn

Tak! Har du et bud på c)? :)


Skriv et svar til: Trekanter/pythagoras

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.