Matematik

ligning for linjen L?

01. juni 2020 af peter65 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hvordan løser man denne opgave? hvordan gør man.


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. juni 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. juni 2020 af mathon

\small \begin{array}{lllll} \textup{linjens ligning:}&\begin{pmatrix}2 \\5 \end{pmatrix}\cdot \begin{pmatrix}x-3 \\y-7 \end{pmatrix}=0\\\\& 2x-6+5y-35=0 \\\\ & 2x+5y-41=0 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. juni 2020 af AMelev

Se din formelsamling side 15 (71).


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. juni 2020 af PeterValberg

Se eventuelt video nr. 21 på denne videoliste < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: ligning for linjen L?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.