Matematik

Logaritmeregneregler

02. juni 2020 af Matmatmatma - Niveau: C-niveau

Hej 

Kan man godt omskrive ln([A])(t)=-k*t+c til [A]=e^-(k*t)*e^c


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. juni 2020 af Mongomaniac (Slettet)

ja

\ln A = -kt+c \Rightarrow \\ A =\exp\left(-kt+c \right )=\exp(-kt)\cdot\exp(c)


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. juni 2020 af mathon

Du mener vel
                         \small \small \begin{array}{llll}& \ln\left ( \left [ A \right ]_t\right )=-k\cdot t+C\\ \textup{til}\\& \left [ A \right ]_t=e^{-k\cdot t}\cdot e^C=\left [ A \right ]_o\cdot e^{-k\cdot t} \end{array}

hvis ... så ja.


Skriv et svar til: Logaritmeregneregler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.