Matematik

Linearisering af hastighedsudtrykket

12. juni 2020 af Matmatmatma - Niveau: A-niveau
Hvordan løser og lineariserer man hastighedsudtrykket

v=[A][B]k -d[A]/dt=[A][B]k dx/dt=([A]0-x)([B]0-x)k



Brugbart svar (0)

Svar #1
12. juni 2020 af janhaa

rotete fremstilt...


Svar #2
12. juni 2020 af Matmatmatma

?

Brugbart svar (0)

Svar #3
12. juni 2020 af janhaa

#0 Hvordan løser og lineariserer man hastighedsudtrykket

v=[A][B]k -d[A]/dt=[A][B]k dx/dt=([A]0-x)([B]0-x)k

 

messy


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. juni 2020 af AMelev

Hvad står der? Upload et billede i stedet, så det er læsbart, og fortæl, hvad vi har med at gøre.
Hvad er v, A, B, k, x og t? Betyder [..] koncentrationen af ..?

Man kan ikke løse et udtryk.


Skriv et svar til: Linearisering af hastighedsudtrykket

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.