Matematik

Matematik - udregning

10. august 2020 af Maja2503 - Niveau: 10. klasse

Hej. 

Er der nogen, der kan forklare, hvordan denne opgave skal udregnes? Den er vedhæftet som et billede. 

På forhånd tak for hjælpen. 

Vedhæftet fil: Regnestykke 2 .png

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. august 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. august 2020 af dwadwadwad (Slettet)

Bøs


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. august 2020 af mathon

\small \small \small \begin{array}{llllll} -\frac{21}{7}-(-8)=-3+8=5 \end{array}


Svar #4
10. august 2020 af Maja2503

#3

\small \small \small \begin{array}{llllll} -\frac{21}{7}-(-8)=-3+8=5 \end{array}

Hvordan kan (-8) blive til 8?


Brugbart svar (0)

Svar #5
10. august 2020 af ringstedLC

Du hæver en minusparantes. Så bliver minus noget negativt til noget positivt.


Skriv et svar til: Matematik - udregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.