Matematik

y=x og y=0,5x-1 på geogebra

20. august 2020 af nutellaelsker - Niveau: C-niveau

nogen der kan forklare mig hvorfor denne forskrift y=x på geogebra rammer på 0 og derefter stiger med 1? 

kan i også forklare/vise mig hvordan grafen skulle se ud hvis forskriften er y=0,5x-1 da den på geogebra ikke gider vise mig det? kan det passe at grafen vil gå en gang til højre og derefter en halv op og så en til højre og halv op osv? :-) 

Vedhæftet fil: Skærmbillede (60).png

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. august 2020 af mathon

                  \small \begin{array}{lllll}& y=x\\ \textup{er jo}\\& y=1x+0\\\\ \textup{Det sidste}\\ \textup{sp\o rgsm\aa l:}&\textup{Ja til stigningen og gennem }(0,-1)\textup{.} \end{array}


Svar #2
20. august 2020 af nutellaelsker

Ahh ok thankz ??

Brugbart svar (0)

Svar #3
20. august 2020 af ringstedLC

GG og andre CAS (dog ikke Excel) kræver "." i decimaltal.


Skriv et svar til: y=x og y=0,5x-1 på geogebra

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.