Matematik

Casværktøj - arealformlen

20. august 2020 af 1234vedikke - Niveau: B-niveau

Jeg bruger TI-Nspire, og skal beregne denne:

A_t=1/2\cdot 1535\cdot 1666\cdot sin(62,3586)

Jeg får denne værdi: 1.1429E6

Hvad for en størrelse er E, og kan jeg ikke få den til at beregne på en anden måde??


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. august 2020 af mathon

            \small \small \begin{array}{lllll} 1.1429E6=1.1429\cdot 10^6=1\,142\;900 \end{array}


Svar #2
20. august 2020 af 1234vedikke

#1 Tak!


Skriv et svar til: Casværktøj - arealformlen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.