Matematik

Matematik - tegne grafer

24. august 2020 af GGbrother (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har lidt svært ved en opgave, og det ville være fantastisk hvis nogle kunne hjælpe.

Opgaven:

En funktion f er givet ved 

f(x) = 2x^2 - 2x+3     x< eller =4

x - 1.                         4<x

1) Tegn grafen for f 

2) Løs ligningen f(x) = 6


Svar #1
24. august 2020 af GGbrother (Slettet)

Det har vist noget at gøre med at tegne en stykvis funktion....


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. august 2020 af AMelev

Hvis du vil have hjælp til at lave en graf, må du angive, hvilket værktøj, du anvender.


Svar #3
24. august 2020 af GGbrother (Slettet)

Jeg anvender MAPLE


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. august 2020 af AMelev

Jeg kender ikke Mapple, men prøv om ikke denne video kan hjælpe dig.


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. august 2020 af Capion1

Det ser ud til, at AMelev hjælper et spøgelse, - GGbrother er åbenbart forsvundet ud i tågen.


Brugbart svar (0)

Svar #6
24. august 2020 af AMelev

#5 Tågesnak er voldsomt undervurderet :).


Skriv et svar til: Matematik - tegne grafer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.