Matematik

Hvad er en funktionsværdi?

01. oktober 2020 af Alrighty - Niveau: B-niveau

Jf. overskriften


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2020 af peter lind

Hvis funktionen er ax+b er funktionsværdien i 10 lig med 10a+b


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. oktober 2020 af Capion1

En funktions definitionsmængde afbildes ind i funktionens værdimængde.
Elementerne i værdimængden kaldes funktionsværdier (for funktionen).


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. oktober 2020 af Eksperimentalfysikeren

En funktionsværdi er den værdi, der beregnes ved hjælp af funktionen ud fra en given værdi af den uafhængige variable.

Eksempel:

f(x) = 2x2 + 3x - 5

Hvis x er 4, er funktionsværdien f(4) = 2*42 + 3*4 - 5 = 32 + 12 - 5 = 39.


Skriv et svar til: Hvad er en funktionsværdi?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.